Derksen: Een treurig dieptepunt in de twintig jaar dat ik hier gezeten heb

Derksen: "Een treurig dieptepunt in de twintig jaar dat ik hier gezeten heb"

20-06-2018 23:02
66

Johan Derksen is niet onder de indruk van Maxim Hartman, die dinsdagavond uithaalde naar de vaste analist van Voetbal Inside. Derksen noemt de uitzending een 'treurig dieptepunt'.

"Ik heb zitten kijken: het was een treurig dieptepunt in de twintig jaar dat ik hier gezeten heb", aldus Derksen. "Die redactie is erin geslaagd om allemaal mensen aan tafel te krijgen die niets met elkaar te maken hadden en niets te melden hebben."

Over Hartman, die uithaalde naar Derksen en presentator Wilfred Genee een 'pooiertje' noemde, zegt hij: "Maxim is geen onaardige jongen, maar hij maakt de denkfout dat je gek moet doen als op de camera een rood lampje gaat branden. Dat is een misvatting. Je mag gewoon jezelf blijven op tv. Ik ben hier net zoals ik ben achter de schermen."

"Ik wil jou een keer de waarheid zeggen", zei Hartman woensdagavond tegen Genee. "Jij bent een soort pooiertje. Je zit op maandag en vrijdag achter het raam, Derksen en Van der Gijp mogen dan een trucje doen en kijkertjes lokken met seksistische grappen. En jij zit daar een beetje de garen bij te spinnen."