'Mooie transfer lonkt voor NAC-aanvoerder: Cocu, Engeland of Spanje'

'Mooie transfer lonkt voor NAC-aanvoerder: Cocu, Engeland of Spanje'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 07:14do 21-06-2018 om 07:14

De kans dat NAC Breda komend seizoen nog kan beschikken over Pablo Mari is erg klein. De aanvoerder kan terecht bij clubs uit diverse competities, zo laat zijn zaakwaarnemer weten aan dagblad BN/De Stem.

Er is volgens de ochtendkrant concrete interesse uit Engeland, Spanje en Turkije. BN/De Stem noemt Fenerbahçe als geïnteresseerde club. Namen van clubs uit Engeland en Spanje worden niet genoemd. Mocht Mari naar Turkije vertrekken, dan krijgt hij hoogstwaarschijnlijk te maken met PSV-trainer Phillip Cocu, die volgens Nederlandse en Turkse berichten op weg is naar Istanbul om daar hoofdtrainer te worden.

Mari speelde een seizoen voor NAC. De promovendus van vorig seizoen nam hem over van de Spaanse tweededivisionist Girona. In Breda speelde Mari (24) bijna alle wedstrijden in de Eredivisie.

"NAC is niet uitgesloten, maar staat op dit moment niet op de lijst met opties", laat Mari's zaakwaarnemer weten aan de krant. De technische leiding van NAC hoopt het elftal nog te kunnen versterken met twee verdedigers. Pele van Anholt werd al binnengenaald en de club hoopt op de komst van Greg Leigh (23).

Poll

Is Mari goed genoeg voor Fenerbahçe?

(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws