Nederlandse directeur van Mexico geniet: 'Kleine aardbeving geregistreerd'

Nederlandse directeur van Mexico geniet: 'Kleine aardbeving geregistreerd'

21-06-2018 09:34
13

Dennis te Kloese ziet dat het snel gaat met Hirving Lozano. Bang dat de 22-jarige aanvaller van PSV na zijn treffer tegen Duitsland met zijn hoofd in de wolken loopt, is de algemeen directeur van de Mexicaanse bond desondanks niet.

"Dat valt wel mee. Hij is nog jong, hij moet nog veel dingen leren, maar hij heeft ook al veel ervaring. Het gaat natuurlijk in sneltreintempo met hem op dit moment. Hij kreeg tegen Duitsland in de eerste minuut al een geweldige kans. En daarna maakt hij een fantastisch doelpunt", vertelt Te Kloese in gesprek met de NOS.

Wedden

Meer odds

"Het is nog een jonge jongen in sommige zaken, maar ook al heel volwassen en verbeten in andere", aldus de Nederlander. "Hij staat op het moment veel in de aandacht. Dat proberen we een beetje te temperen. We zitten in een complex ver buiten de stad, afgesloten van alle gekte. En dat is ook wel goed. We staan weer met de voetjes op de grond. Nu moeten we tegen Zuid-Korea en Zweden laten zien dat het niet zomaar een incident was."

Te Kloese genoot afgelopen zondag van de zege op regerend wereldkampioen Duitsland. "Een fantastisch moment voor ons, voor het hele land eigenlijk, om je zo op de kaart te zetten. De reacties na die wedstrijd waren ongelooflijk. Ik kreeg zelfs een bericht dat er een heel kleine aardbeving was geregistreerd in Mexico-City tijdens het doelpunt."