'PSV cancelt persconferentie en verschaft snel duidelijkheid over nieuwe staf'

'PSV cancelt persconferentie en verschaft snel duidelijkheid over nieuwe staf'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 13:22do 21-06-2018 om 13:22

PSV belegt op korte termijn een persconferentie om duidelijkheid te verschaffen over de mutaties in de technische staf. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV zette voor donderdagmiddag een persconferentie op de planning, maar die gaat niet door. Het plan is om alsnog snel bijeen te komen. Dan moet duidelijk worden hoe de staf er voor komend seizoen uit komt te zien. Phillip Cocu heeft zijn zinnen gezet op een move naar Fenerbahçe en wacht op groen licht. Op dit moment is PSV nog in onderhandeling met de Turkse topclub. Assistent-trainer Chris van Weerden gaat waarschijnlijk mee met Cocu.

Verder is het duidelijk dat PSV verder wil met Mark van Bommel. Hij zou trainer worden van PSV O19, maar lijkt een jaar eerder dan gepland hoofdtrainer te worden in Eindhoven. Omdat Van Bommel nog met Australië actief is op het WK, is het aannemelijk dat Cocu's rechterhand Ruud Brood voorlopig de taken waarneemt. Ook komt PSV mogelijk op korte termijn met meer informatie over de eventuele rol van Bert van Marwijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws