Update: PSV kondigt persconferentie aan en lijkt vooruit te lopen op Cocu-exit

Update: PSV kondigt persconferentie aan en lijkt vooruit te lopen op Cocu-exit

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 09:26vr 22-06-2018 om 09:26

PSV gaat mogelijk vrijdag al het vertrek van trainer Phillip Cocu aankondigen. De kampioenstrainer is hard op weg naar het Turkse Fenerbahçe, maar beide clubs moeten nog tot overeenstemming zien te komen met elkaar.

De Eindhovenaren hadden het nieuws donderdag al wereldkundig willen maken, maar lieten de geplande persconferentie niet doorgaan omdat het verwachte akkoord met Fenerbahçe uitbleef. Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans echter groot dat PSV vrijdag alsnog met nieuws naar buiten komt.

De regerend landskampioen wil tegelijkertijd meer duidelijkheid verschaffen over de start van het seizoen. De Eindhovenaren hebben nog geen officiële oefenwedstrijden vastgelegd, maar willen op 25 juli tegen Olympiacos Piraeus spelen en drie dagen later in het eigen Philips Stadion tegen Valencia. De selectie en de nieuwe technische staf lijken medio juli naar Zwitserland af te reizen voor een trainingskamp.

PSV begint het seizoen op 4 augustus, met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Eind augustus speelt het in de vierde voorronde van de Champions League.

Update 9.26: PSV gaat vrijdag inderdaad een persconferentie houden, meldt Voetbal International. Om 12.00 wordt naar alle waarschijnlijkheid het vertrek van trainer Phillip Cocu aangekondigd.

Lees ook: 'Onduidelijkheid in Eindhoven: WK en PSV-voorbereiding lopen door elkaar heen'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws