'NAC doet 'bijzondere daad' en licht optie in contract van kruisbandslachtoffer'

'NAC doet 'bijzondere daad' en licht optie in contract van kruisbandslachtoffer'

22-06-2018 08:58
10

NAC Breda wil door met Olivier Rommens. De 23-jarige Belg moest vrijwel het gehele vorige seizoen missen vanwege een zware kruisbandblessure, maar de Bredanaars willen het aflopende contract van de controleur verlengen.

NAC beschikt over een eenzijdige optie om het contract van de bij PSV opgeleide middenvelder te verlengen. Wanneer Rommens door de geplande medische keuring komt, zal de nummer veertien van het voorbije Eredivisie-seizoen deze optie lichten, meldt BN DeStem. De lokale krant betitelt deze beslissing als een 'bijzondere daad', aangezien het voor NAC voordeliger zou zijn om Rommens gratis de deur uit te laten gaan. De Belg mag komend seizoen echter bewijzen dat hij de Eredivisie aankan, mits hij fysiek in orde is.

Rommens kan de derde middenvelder in korte tijd worden die zijn contract in Breda verlengt. Arno Verschueren en Mounir El Allouchi gingen hun ploeggenoot voor. NAC haalde onlangs in de persoon van Pele van Anholt de eerste externe versterking voor komend seizoen binnen.