'De Jong laat buitenlands aanbod links liggen en is in gesprek met PSV'

'De Jong laat buitenlands aanbod links liggen en is in gesprek met PSV'

22-06-2018 20:05
38

Luuk de Jong vertrekt definitief niet naar het Mexicaanse Club América. De PSV-spits voelde zich vereerd dat hij op het lijstje stond van de Mexicaanse grootmacht, maar heeft de aanbieding links laten liggen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagavond. De kans bestaat dat De Jong bij PSV blijft. Hij is met de clubleiding van de Eindhovenaren in gesprek over een contract tot de zomer van 2021. Een akkoord is er nog niet en dus is het nog niet duidelijk of De Jong daadwerkelijk bij PSV blijft, meldt het ED. Vooralsnog meldt De Jong zich volgende week gewoon op de eerste training van PSV.

Club América wilde De Jong al in de winterstop naar Mexico halen. Dat lukte niet, maar ook in de zomer was de club geïnteresseerd. Nu De Jong heeft aangegeven niet in te gaan op het Mexicaanse aanbod, biedt dat kansen voor PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV van De Jong 'een van de speerpunten' in het nieuwe elftal wil maken, dat komend seizoen geleid wordt door Mark van Bommel. Hoofdtrainer Phillip Cocu vertrekt naar Fenerbahçe.