'Ajax belde FC Groningen op om informatie in te winnen voor miljoenendeal'

'Ajax belde FC Groningen op om informatie in te winnen voor miljoenendeal'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 22:51vr 22-06-2018 om 22:51

Ajax heeft bij FC Groningen geïnformeerd naar Dusan Tadic. De Amsterdammers wilden weten wat de ervaringen van de club zijn met de Servische middenvelder van Southampton.

Dat meldt Groningen-watcher van RTV Noord Elwin Baas. Ajax is druk bezig om Tadic naar Amsterdam te halen en heeft Groningen opgebeld om naar hun ervaringen met de Serviër te vragen.

Het tekent de goede relatie die Ajax en Groningen onderhouden, zegt Baas op de website van zijn werkgever RTV Noord. Tadic komt ter sprake als het over Mateo Cassierra gaat, die net als Deyovaisio Zeefuik de transfer maakt naar Groningen. Cassierra doet dat op huurbasis, Zeefuik definitief. "Er is gewoon een hele goede band tussen beide clubs. Ajax heeft bijvoorbeeld met Groningen gebeld om te informeren naar hun ervaring met oud FC-speler Dusan Tadic."

Tadic speelde twee seizoenen lang voor Groningen, waarna hij werd weggekocht door FC Twente. Na twee seizoenen in Enschede maakte hij de miljoenentransfer naar Southampton, waar hij inmiddels vier jaar achter de rug heeft. In het contract van Tadic staat een vastgestelde afkoopsom van zeventien miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws