Lyon-preses maakt melding van interesse Real Madrid: 'Maar ook andere kampen'

Lyon-preses maakt melding van interesse Real Madrid: 'Maar ook andere kampen'

23-06-2018 08:53
4

Nabil Fekir mag zich in de belangstelling verheugen van Real Madrid. Dat claimt althans Jean-Michel Aulas, voorzitter van Olympique Lyon. Liverpool heeft er daarmee een forse concurrent bij.

Fekir leek lange tijd op weg naar Liverpool, dat zo'n zestig miljoen euro voor hem wilde betalen. De Franse international gaf al zijn eerste interview voor het clubkanaal van The Reds, maar tijdens de medische keuring kwam een probleem met zijn gewrichtsband aan het licht. Aulas, die vond dat het allemaal te lang duurde, trok vervolgens de stekker uit de deal, vertelt hij.

Liverpool is desondanks nog altijd in de markt voor Fekir, maar is dus niet meer de enige gegadigde. "Doordat de transfer naar Liverpool niet doorging, is er veel interesse van andere clubs gekomen. Van Real Madrid, maar ook vanuit andere kampen. Er is van alles mogelijk", stelt Aulas in gesprek met RT France.

Fekir was het afgelopen seizoen goed voor achttien goals en acht assists in dertig optredens in de Ligue 1. Momenteel is de aanvallende middenvelder met Frankrijk actief op het WK.