'Cocu kaapt Van Ginkel voor neus van PSV weg en richt pijlen nu op Dost'

'Cocu kaapt Van Ginkel voor neus van PSV weg en richt pijlen nu op Dost'

23-06-2018 11:17
101

Een bericht uit de Turkse media: Fenerbahçe heeft met Marco van Ginkel een persoonlijk akkoord bereikt. De middenvelder wordt voor de duur van een seizoen gehuurd van Chelsea. Het volgende doelwit van Fenerbahçe heet Bas Dost.

Met dat nieuws pakt de Turkse krant Fanatik groot uit. Het Turkse medium schrijft dat Fenerbahçe akkoord is met Van Ginkel over een huurtransfer. Fanatik verwacht dat Van Ginkel over een paar dagen tekent in Istanbul.

Cocu heeft bij Damien Comolli, de nieuwe technisch directeur van Fenerbahçe, gevraagd om de komst van Van Ginkel. Comolli heeft gehoor gegeven aan het verzoek van Cocu en is meteen gaan onderhandelen met de speler.

PSV maakte er na het afgelopen seizoen geen geheim van Van Ginkel graag nog een keer te huren van Chelsea. Kopen was geen optie, gezien de vraagprijs van rond de elf miljoen euro. Nu lijkt Fenerbahçe er met Van Ginkel vandoor te gaan.

Fenerbahçe heeft ook het vizier gericht op Dost, die er alles aan wil doen om deze zomer te vertrekken bij Sporting Portugal nadat hij recentelijk werd aangevallen door hooligans. Dost is bezig om zijn doorlopende contract bij Sporting te ontbinden en zodra dat gelukt is, wil Cocu met Fenerbahçe toeslaan, aldus Fanatik.