'Hij zou het absoluut geen straf vinden om nog een jaartje bij PSV te blijven'

'Hij zou het absoluut geen straf vinden om nog een jaartje bij PSV te blijven'

23-06-2018 13:23
67

Hans Westerhof verwacht niet dat PSV Hirving Lozano kan behouden als hij doorgaat met scoren op het WK in Rusland. Lozano kroonde zich tegen Duitsland tot matchwinner en staat al in de belangstelling van FC Barcelona en volgens Mexicaanse media ook van Juventus.

Westerhof kent Lozano goed. Toen hij werkzaam was in Mexico speelde Lozano nog bij Pachuca. "Zo'n doelpunt tegen Duitsland vergroot natuurlijk zijn status. Schopt-ie er nog een paar in, dan kan PSV hem niet behouden. Maar volgens mij hoeft 'Chucky' zelf niet weg."

"Hij heeft het met zijn gezin hartstikke goed naar zijn zin in Eindhoven. Hirving zou het absoluut geen straf vinden om nog een jaartje bij PSV te blijven", vertelt Westerhof aan de Leeuwarder Courant.

Vader Jesus Lozano bevestigde vrijdag wat door Mexicaanse media al is gemeld: Barcelona aast op de PSV'er. "Ja, we zijn benaderd, maar op dit moment is er nog niets duidelijk", zo liet hij weten aan ESPN. "Als het WK voorbij is, weten we meer. Het is nog niet bekend of Hirving bij PSV blijft of naar een andere club gaat."