Lyrische Ten Hag hoopt op spectaculaire transfer: Hij kan Ajax bij de hand nemen

Lyrische Ten Hag hoopt op spectaculaire transfer: "Hij kan Ajax bij de hand nemen"

23-06-2018 17:05
44

Erik ten Hag is lyrisch over Ajax-doelwit Dusan Tadic. Ten Hag hoopt vurig dat de Serviër deze zomer Southampton verruilt voor Ajax, maar is voorzichtig in zijn bewoordingen tot de transfer helemaal rond is. 

Tadic, die volgens eerdere berichtgeving hard opweg is naar Ajax, kwam vrijdagavond met Servië in actie tegen Zwitserland. De Zwitsers wonnen met 2-1, maar Tadic maakte indruk. "Uiteraard heb ik Tadic gisteravond zien spelen en daar heb ik van genoten", zegt Ten Hag tegen FOX Sports

"Het is geen geheim dat we interesse in hem hebben, maar ik heb ook geleerd dat we eerst handtekeningen moeten hebben voordat het definitief is. Maar hij laat duidelijk zien waarom hij een meer dan geschikte spelers is voor Ajax. Hij kan Ajax bij de hand nemen", aldus de positief gestemde Ten Hag.

De Telegraaf meldde donderdag dat de Amsterdammers een akkoord hebben bereikt over de transfer van Tadic, die maar liefst 17,1 miljoen euro moet kosten. Ten Hag is voorzichtig. "Ajax meldt het via de officiële kanalen als het rond is, maar zolang de handtekening niet gezet is zal dat niet gebeuren.