Drenthe nederig: 'Logisch, ik tik hem nog steeds neer als het moet'

Drenthe nederig: 'Logisch, ik tik hem nog steeds neer als het moet'

23-06-2018 17:27
48

De selectie van Sparta is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De meest opvallende aanwezige was Royston Drenthe. De 31-jarige voetballer hoopt bij Sparta een contract te verdienen. 

In gesprek met FOX Sports vertelt Sparta-trainer Henk Fraser over de eventuele samenwerking met Drente. "We hebben gezamenlijk gesproken om te kijken wat Royston voor deze club kan betekenen en andersom ook wat wij voor Royston kunnen betekenen. Over kwaliteit hoeven te niet te praten, het gaat erom hoe gretig hij is en hoe hard hij wil trainen. Dat geldt overigens voor iedereen, ook voor mezelf", aldus Fraser. Vrijdag sprak Drenthe zelf al uit te hopen op een contract.

Wedden

Meer odds

Fraser hoopt in Drenthe een geschikte routinier voor zijn selectie te vinden. "Ja, absoluut. Ik geloof in liefhebbers. Ik zie ook in deze groep een aantal liefhebbers. En een ding kan je over Royston zeggen: het is een absolute liefhebber. Dat heb ik in de C'tjes gezien bij Feyenoord en dat zie ik nu nog steeds", aldus de lyrische trainer, die door Drenthe met 'u' wordt aangesproken. "Ja, dat lijkt me logisch, want ik tik hem nog steeds neer als het moet", grapt Fraser tot slot.