Gecharmeerde Janssen denkt na over toekomst: Ik heb daar wel mijn ideeën over

Gecharmeerde Janssen denkt na over toekomst: "Ik heb daar wel mijn ideeën over"

23-06-2018 17:56
25

Vincent Janssen weet nog niet waar hij komend seizoen speelt, maar een ding weet de spits wel: hij wil speelminuten maken. Na een veelbewogen jaar bij Fenerbahçe keert hij deze zomer terug bij zijn werkgever Tottenham Hotspur.

"Ik ga me binnenkort weer melden bij Tottenham en dan zien we wel wat er gebeurt", zegt Janssen tegen de NOS. De kans dat de Nederlander bij de Spurs in aanmerking komt voor veel speelminuten is door stevige concurrentie klein. "Ik wil graag spelen, dat is belangrijk. Afgelopen seizoen ben ik bij Fenerbahçe lang geblesseerd geweest. We gaan de beste oplossing zoeken."

Wedden

Meer odds

"Ik heb een jaar bij Tottenham niet gespeeld en bij Fenerbahçe heb ik een halfjaar gespeeld, omdat ik een blessure krijg. Ik wil nu gewoon voetballen, of dat nou bij Tottenham, Fenerbahçe of ergens anders is. Ik heb daar wel mijn ideeën over, hopelijk komt er binnenkort meer duidelijkheid", aldus Janssen. 

"Ik heb wel het idee dat dat hoofdstuk voor mij nog niet afgesloten is", zegt Janssen over zijn periode bij de Turkse topclub. "Maar ik wil niet zeggen dat dat de enige optie is, ik sta overal voor open. Ik sluit het ook zeker niet uit." Of hij al contact heeft gehad met Phillip Cocu, de nieuwe trainer van Fener? "Nee, nee, zover is het nog niet. Ik heb daar een fantastisch jaar gehad en ik wil daar ooit graag terugkeren. Nu speelt er nog niets, dus het is afwachten", besluit Janssen.