Ik weet dat Marc Overmars daar met de steun van de directie keihard mee bezig is

"Ik weet dat Marc Overmars daar met de steun van de directie keihard mee bezig is"

23-06-2018 18:08
18

De Ajax-directie is hard bezig om de selectie te versterken, zegt trainer Erik ten Hag. De Ajax-trainer wil niet op specifieke namen reageren. Of Dusan Tadic en Lisandro Magallán naar Amsterdam komen, kan Ten Hag dus ook niet zeggen.

"Die transferwindow is onvoorspelbaar. We werken daar keihard aan", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Ik weet dat Marc Overmars daar met de steun van de directie keihard mee bezig is. Dat soort dingen kun je niet dwingen."

Ajax speelde tegen VVSB de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Er werd met 0-7 gewonnen. Jong Ajax-middenvelder Teun Bijleveld viel mede door twee goals in positieve zin op. "Die deed het vandaag uitstekend. Hij maakte twee heel goede goals. Zeker in de eindfase van de aanval had hij goede oplossingen", zegt Ten Hag. "Hij heeft scorend vermogen. Hij deed het vandaag prima."

Ook de pas zestienjarige Ryan Gravenberch mocht meedoen. "Het is niet voor niets dat hij erbij zit. Hij is nog heel erg jong, maar als je goed genoeg bent ben je oud genoeg. We gaan kijken hoe hij zich de komende tijd gaat ontwikkelen."