Geruchten over Ziyech in Italië: weifelend Roma ziet transfer uit handen glippen

Geruchten over Ziyech in Italië: weifelend Roma ziet transfer uit handen glippen

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 12:32zo 24-06-2018 om 12:32

Liverpool maakt mogelijk tóch weer kans op de komst van Hakim Ziyech. Volgens geruchtenmachine Calciomercato zijn er vanwege aarzelingen in het AS Roma-kamp serieuze twijfels ontstaan over een transfer van de Marokkaanse spelmaker naar Italië. 

Roma léék zo goed als zeker de nieuwe bestemming te worden van Ziyech, die momenteel met Marokko actief is op het WK in Rusland. Ajax zou met de nummer drie van de Serie A in grote lijnen akkoord zou over een miljoenendeal. 

Omdat Ziyech tijdens het WK geen knopen wilde doorhakken over zijn toekomst, begon Roma te twijfelen en richtte het zich ondertussen op de komst van Javier Pastore (Paris Saint-Germain). Calciomercato schrijft dat Liverpool nu mogelijk toch weer kans maakt op de komst van de linkspoot. 

The Reds zoeken een spelmaker en zien Ziyech (25) als een geschikte, relatief goedkope optie. De komst van Nabil Fekir viel onlangs in het water. Olympique Lyon, de werkgever van Fekir, is ook een paar keer genoemd als mogelijke nieuwe club van Ziyech. 

Poll

Is AS Roma de ideale club voor Ziyech?

(12474 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws