'Man City wil PSV en Ajax aftroeven en bedenkt plan met hoofdrol voor NAC'

'Man City wil PSV en Ajax aftroeven en bedenkt plan met hoofdrol voor NAC'

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 17:25zo 24-06-2018 om 17:25

Niet Ajax, PSV, PEC Zwolle of AZ, maar NAC Breda wordt mogelijk het nieuwe, tijdelijke onderkomen van Daniel Arzani. The Sunday Times schrijft dit weekend dat Manchester City overweegt om de Australische tiener in te lijven en hem daarna in het Rat Verlegh Stadion te stallen. 

Arzani speelt momenteel voor Melbourne City, dat evenals Man City onderdeel uitmaakt van de City Football Group. Voor een directe overstap naar de Premier League is het sowieso te vroeg voor de negentienjarige Arzani; een tussenstap in - bijvoorbeeld - Nederland is logisch, schrijft The Sunday Times, en dus komt NAC dan al snel in beeld.

De Parel van het Zuiden heeft al enige tijd een samenwerkingsverband met Man City. De afgelopen seizoenen werden er telkens meerdere spelers door The Citizens verhuurd aan NAC. Zo kreeg de formatie uit Breda onder meer de beschikking over Angelino en Manu Garcia. 

Als het kapitaalkrachtige Man City daadwerkelijk van plan is om een bod uit te brengen, zijn andere Nederlandse clubs mogelijk kansloos in de strijd om Arzani. Eerder vandaag verscheen in Australië het bericht dat Mark van Bommel de international naar Eindhoven wil halen. Ook Ajax en AZ worden gelinkt aan Arzani. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws