Update: Clubloze middenvelder houdt alleen conditie op peil bij FC Twente

Update: Clubloze middenvelder houdt alleen conditie op peil bij FC Twente

25-06-2018 17:34
24

Chris David staat voor zijn derde periode bij FC Twente. De 25-jarige middenvelder traint vanaf woensdag mee met de selectie van trainer Marino Pusic, meldt de club via Twitter. Of beide partijen de intentie hebben om met elkaar in zee te gaan, wordt niet bekend gemaakt.

David doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en werd in 2013 weggeplukt door Fulham. In zijn tweede Engelse jaar liet hij zich verhuren aan de Enschedese club en via Go Ahead Eagles kwam hij vorig jaar bij FC Utrecht terecht. De Domstedelingen besloten zijn aflopende contract niet te verlengen en zodoende is David vrij om te gaan en te staan waar hij wil.

FC Twente degradeerde het afgelopen seizoen uit de Eredivisie en de Tukkers willen zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau. Met Wout Brama werd al de nodige ervaring in huis gehaald en de gesprekken met Rens van Eijden zouden in de afrondende fase zitten. Of David aan de lijst nieuwelingen wordt toegevoegd, zal moeten blijken. Voorlopig zal hij louter zijn conditie op peil houden.

Update 25/6 17.34: David komt vooralsnog níet in aanmerking voor een contract in Enschede. Dat laat de middenvelder weten aan RTV OostHij traint louter mee bij FC Twente om zijn conditie op peil te houden. David loopt dus géén stage 'en staat open voor andere clubs'.