FC Groningen hoopt op spoedig contractnieuws: Gesprekken zijn in volle gang

FC Groningen hoopt op spoedig contractnieuws: "Gesprekken zijn in volle gang"

24-06-2018 23:15
16

Sergio Padt is klaar voor zijn vijfde seizoen bij FC Groningen. De onbetwiste eerste doelman van de Eredivisionist heeft nog een contract voor één jaar en als het aan de clubleiding ligt, wordt dat zo snel mogelijk verlengd. 

Padt (28) zegt tegenover FOX Sports dat hij goed is uitgerust tijdens zijn vakantie en reeds heeft gesproken met de nieuwe coach van FC Groningen, Danny Buijs. De oud-middenvelder gaat beginnen aan zijn eerste trainersklus in het betaalde voetbal. "Ik ben onder de indruk en ik kijk ernaar uit. Hij heeft weinig ervaring op het allerhoogste niveau, maar hij heeft een uitgebreide staf waar hij gebruik van kan en wil maken."

Over zijn eigen toekomst laat Padt niet te veel los. De goalie, die de afgelopen drie jaar geen wedstrijd van de Groningse hoofdmacht miste, weet nog niet hoe zijn carrière er de komende jaren uit gaat zien. "Dat kan ik nog niet helemaal zeggen nu. We zijn met FC Groningen aan het praten, de gesprekken zijn in volle gang. Daar kan een verlenging uit komen, we zijn er mee bezig."