'Ajax hoort niets meer van geïnteresseerde club na tegenvoorstel op Ziyech-bod'

'Ajax hoort niets meer van geïnteresseerde club na tegenvoorstel op Ziyech-bod'

25-06-2018 06:48
82

Ajax en Hakim Ziyech worden op de proef gesteld door AS Roma. Dat meldt De Telegraaf maandag. De Italiaanse topclub heeft al een tijdje niets meer van zich laten horen.

Het is op dit moment onduidelijk of Ziyech komend seizoen bij Roma voetbalt. Roma bereikte weken geleden een akkoord met zaakwaarnemer Mustapha Nakhli over een vijfjarig contract, waarna Roma een eerste bod uitbracht op de sterspeler van Ajax. De Amsterdamse club deed vervolgens een tegenvoorstel. Sindsdien is het volgens De Telegraaf stil.

Ajax heeft tot op de dag van vandaag niets meer vernomen uit Roma. Opvallend genoeg wordt in Italië juist beweerd dat het kamp-Ziyech een stilte heeft ingelast. Dat is niet waar, aldus de ochtendkrant. Over het contract bestaan geen twijfels meer en alleen de clubs moeten nog tot een akkoord zien te komen. Over de vraagprijs van Ajax wordt niets gemeld. De club laat hem in elk geval niet voor een gering bedrag vertrekken.

Ziyech is op dit moment niet betrokken bij de onderhandelingen. Hij richt zich volledig op het WK met Marokko, dat maandag zijn laatste groepswedstrijd speelt tegen Spanje, en laat verder alles over aan Nakhli. Het Ajax-contract van Ziyech loopt nog drie jaar door.

Lees ook: Marokko-aanvoerder duwt Ziyech richting 'speciale' club: "Hij is ongelooflijk"