Ik heb gehoord dat hij trainer van PSV wordt en dat is mooi nieuws voor hem

"Ik heb gehoord dat hij trainer van PSV wordt en dat is mooi nieuws voor hem"

25-06-2018 07:16
12

Terwijl Australië nog volop in de race is voor een plek in de achtste finales van het WK, werd assistent-bondscoach Mark van Bommel vrijdag aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij PSV. Het nieuws is positief ontvangen bij The Socceroos.

Mathew Leckie is blij voor Van Bommel en denkt dat de Limburger ver kan komen. "Ik heb gehoord dat hij trainer van PSV wordt en dat is mooi nieuws voor hem. Dit is een goede stap voor Mark en hopelijk kan hij als trainer net zo'n grote naam opbouwen als hij als speler heeft gedaan", aldus de aanvaller van Hertha BSC in De Telegraaf.

"Hij krijgt nu de kans om het te laten zien en ik denk dat hij ook als trainer veel te bieden heeft", vervolgt Leckie. "Mark doet het heel goed hier bij de Australische ploeg. Ik houd van de manier waarop Bert van Marwijk en hij trainen. Ze hebben een heel goede kijk op voetbal, we hebben veel plezier en de manier van spelen, zoals zij in het team hebben gebracht, heeft tot nu goed gewerkt."

Van Bommel en Leckie bereiden zich op dit moment voor op de derde en beslissende groepswedstrijd op het WK. In Sochi is het reeds uitgeschakelde Peru de tegenstander. Australië moet winnen en is dan nog afhankelijk van Frankrijk en Denemarken.

Lees ook: 'PSV concurreert met Ajax om WK-jonkie: Van Bommel heeft streepje voor'