'VVV laat oog vallen op West Ham-aanvaller; bod op Van Crooij afgewezen'

'VVV laat oog vallen op West Ham-aanvaller; bod op Van Crooij afgewezen'

25-06-2018 07:57
17

VVV-Venlo heeft zijn oog laten vallen op Martin Samuelsen. De 21-jarige aanvaller is eigendom van West Ham United en mag verhuurd worden, schrijft de Limburger maandag. VVV zou een eerste bod op Vito van Crooij hebben afgewezen.

Na het vertrek van Torino Hunte en Romeo Castelen is VVV naarstig op zoek naar vleugelaanvallers. Bovendien is de kans groot dat Van Crooij vertrekt. Samuelsen is een creatieve speler die al debuteerde in de hoofdmacht van West Ham én het nationale elftal van Noorwegen. Het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Burton Albion, dat actief is op het derde Engelse niveau.

VVV heeft ondertussen een eerste bod van NAC Breda op Van Crooy afgewezen. BN De Stem schreef afgelopen weekeinde al dat de Brabanders zo'n 350.000 euro plus Giovanni Korte boden. De Venlose club zet echter in op een bedrag van negen ton. Ook PEC Zwolle aast op Van Crooij. Daarnaast hebben de Zwollenaren de pijlen gericht op Clint Leemans.

Beide spelers hebben een contract tot volgend jaar zomer in Venlo. VVV wil Van Crooij en Leemans dan ook graag verkopen om nog geld aan ze te verdienen en daarmee slagvaardiger te kunnen zijn op de transfermarkt. Zo troefde Fortuna Sittard de Koelclub vorige week af met het huren van aanvaller Andrija Novakovich.

Lees ook'VVV vindt Thy-vervanger in Duitsland: akkoord met boomlange Togolees nabij'