Verheugd FC Emmen houdt aanvoerder binnenboord: Waren er snel uit

Verheugd FC Emmen houdt aanvoerder binnenboord: "Waren er snel uit"

25-06-2018 14:06
12

Dennis Telgenkamp gaat met FC Emmen de Eredivisie in. De keeper heeft met zijn club overeenstemming bereikt over een nieuw contract. FC Emmen meldt dat maandag via de officiële kanalen. 

Het leek er voor de buitenwacht lang op dat de wegen van promovendus Emmen en de 31-jarige Telgenkamp deze zomer gingen scheiden. De verbintenis van de goalie liep eind juni af. Telgenkamp tekent voor één jaar bij. 

"Als aanvoerder is hij met zijn ervaring en coaching belangrijk voor het groepsproces. We zijn heel tevreden dat de samenwerking ten minste nog één seizoen zal worden gecontinueerd. Met het toevoegen van Dennis aan de selectie, zijn we qua keepers helemaal rond voor het komende seizoen", zegt directeur Jan Korte op de website van de club.

"Dat ik het in Emmen naar mijn zin heb is algemeen bekend. Ik wilde na afloop van het seizoen even de tijd nemen om een besluit te nemen over de toekomst. Het gevoel om samen met FC Emmen de Eredivisie in te gaan bleef heel sterk aanwezig en de boventoon voeren", zegt de keeper zelf.

"Daarom heb ik na mijn vakantie laten weten dat wat mij betreft mijn toekomst in Emmen ligt. Na deze boodschap zijn we gaan zitten en waren we er heel snel met elkaar uit."