'Overmars laat Ziyech-vraagprijs behoorlijk zakken: geen reactie vanuit Italië'

'Overmars laat Ziyech-vraagprijs behoorlijk zakken: geen reactie vanuit Italië'

25-06-2018 19:36
117

Ajax heeft water bij de wijn gedaan in de onderhandelingen rond Hakim Ziyech, schrijft het Italiaanse Calciomercato maandag. Een eerste bod van AS Roma werd door de Amsterdammers van tafel geveegd. Ajax deed vervolgens een tegenbod, dat onder de veertig miljoen ligt.

De Telegraaf schreef maandagochtend dat het na het tegenbod van Ajax stil is vanuit Italië. De oorspronkelijke vraagprijs van Ajax lag rond de 45 miljoen euro. Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft de prijs behoorlijk laten zakken.

Calciomercato, dat eerder al bepaalde informatie over de transferontwikkelingen rond Ziyech en Roma naar buiten bracht, schrijft dat Ajax nu minder dan veertig miljoen euro vraagt, maar wel extra bonussen in de overeenkomst op wil nemen. Na het tegenvoorstel van Ajax heeft Roma niet meer gereageerd, zo schrijft ook het Italiaanse medium.

Duidelijk is niet of de transfer er alsnog gaat komen. Ziyech heeft in Amsterdam nog een contract voor drie seizoenen en heeft voor het einde van het vorige aangegeven te willen vertrekken uit Amsterdam. Hij is momenteel nog actief op het WK en speelt daar maandagavond zijn laatste wedstrijd tegen Spanje.

Lees ook'Ajax hoort niets meer van geïnteresseerde club na tegenvoorstel op Ziyech-bod'