Een concurrent minder bij Feyenoord: 'Versterkingen? Daar heb je Van Geel voor'

Een concurrent minder bij Feyenoord: 'Versterkingen? Daar heb je Van Geel voor'

25-06-2018 20:54
17

Jean-Paul Boëtius weet niet of Feyenoord nog versterkingen gaat halen voor zijn positie. Met het vertrek van Bilal Basacikoglu naar Turkije heeft de vleugelaanvaller een concurrent minder. Hij lijkt het vooralsnog met Sam Larsson uit te moeten gaan vechten.

"Of Feyenoord nog versterkingen gaat halen? Daar ga ik niet over. Daar heb je meneer Van Geel voor", zegt Boëtius tegen RTV Rijnmond. "Als hij het nodig vindt dat er nog iemand bijkomt, zal dat zeker gebeuren. Je bent Feyenoord en hebt een mooie naam. Dan zal er zeker wel een Feyenoord-waardige speler bijkomen, als ze dat nodig vinden."

Boëtius toonde zich gretig door een week eerder dan de rest te beginnen aan de voorbereiding op het komende seizoen. "Ik denk dat vier weken genoeg waren. Ik heb leuke bestemming bezocht. Het was prima."

De Feyenoorder zit aan de buis gekluisterd en mist niets van het WK in Rusland. "Ik kijk er op een dag drie (wedstrijden, red.) achter elkaar. Tot nu toe valt het een beetje tegen. Tuurlijk waren er een paar leuke wedstrijden, met Duitsland - Mexico in het bijzonder. Ik hoop dat er nog een paar goede gaan komen."