'Nóg meer slecht nieuws voor Argentijnse WK-pechvogel: seizoen nu al voorbij'

'Nóg meer slecht nieuws voor Argentijnse WK-pechvogel: seizoen nu al voorbij'

26-06-2018 00:14
9

Manuel Lanzini kan nu al een streep zetten door het seizoen 2018/2019, melden diverse Britse media. De Argentijnse aanvallende middenvelder liep vlak voor het WK een zware knieblessure op en is naar verluidt liefst vijftien maanden uit de roulatie.

De 25-jarige pechvogel zou volgens de eerste diagnoses 'slechts' zes tot negen maanden uit de roulatie zijn. Volgens onder meer The Sun en The Mirror hebben Lanzini en zijn club West Ham United inmiddels de resultaten van aanvullend onderzoek doorgekregen: de Argentijn lijkt ruim een jaar nodig te hebben om te herstellen van zijn kruisbandblessure.

Het betekent voor Lanzini een volgende tegenslag in een toch al dramatische maand. De aanvallende middenvelder leek af te stevenen op een basisplek tijdens het WK, totdat het noodlot toesloeg tijdens de training met de nationale ploeg. De plek van Lanzini in de selectie werd vervolgens overgenomen door Enzo Pérez, die in 2014 nog meedeed tijdens de WK-finale, maar aanvankelijk buiten de boot was gevallen voor de selectie van 2018.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s