'PEC Zwolle en NAC horen torenhoge vraagprijs van VVV: NAC schrikt'

'PEC Zwolle en NAC horen torenhoge vraagprijs van VVV: NAC schrikt'

26-06-2018 09:14
34

Een transfer naar NAC Breda lijkt er voorlopig niet te komen voor Vito van Crooij. Zijn werkgever VVV-Venlo vraagt een klein miljoen euro voor de aanvaller, maar dat wil NAC niet betalen.

Dat meldt de Limburger dinsdag. Technisch manager Stan Valckx houdt echter wel rekening met een vertrek van Van Crooij. Hij mag echter niet weg voor een vriendenprijsje. Naast NAC is ook PEC Zwolle geïnteresseerd. De ochtendkrant schrijft dat NAC voorlopig is afgehaakt vanwege de vraagprijs van Valckx. Duidelijk is niet wat PEC van de vraagprijs vindt.

Van Crooij zegt in gesprek met de Limburger dat hij vereerd is door de interesse in zijn persoon. "Dat is een goed teken natuurlijk. Ik weet dat de clubs deze week gaan praten en zelf ben ik na vijftien jaar VVV in de jeugd en het eerste ook wel toe aan een nieuwe uitdaging", zegt hij.

"Ik hoop zo snel mogelijk te weten waar ik ga spelen komend seizoen. Als ik vertrek, dan wil ik graag meteen aansluiten bij mijn eventuele nieuwe club, omdat het van belang is de voorbereiding zo compleet mogelijk mee te kunnen maken. Ik heb recent een huis gekocht in Venlo, maar dat hoeft geen beletsel te vormen voor een transfer."