'Napoli kan Younes-soap beëindigen met transferklapper: 20 miljoen euro'

'Napoli kan Younes-soap beëindigen met transferklapper: 20 miljoen euro'

26-06-2018 12:44
50

Zonder één minuut te spelen in het shirt van SSC Napoli gaat de Serie A-grootmacht mogelijk twintig miljoen euro verdienen aan Amin Younes. La Gazzetta dello Sport schrijft dinsdag dat Napoli bereid is om de Duitse aanvaller deze zomer te verkopen. 

Een samenvatting: in januari 2018 signeerde de transfervrije Younes een meerjarig contract in Napels. Al snel kreeg de Ajacied echter spijt en besloot hij - om onduidelijke redenen - af te zien van een overstap naar de vice-kampioen van Italië. Younes heeft echter zijn handtekening gezet en dus is de verbintenis, die per 1 juli ingaat, rechtsgeldig. 

Voorzitter Aurelio De Laurentiis en trainer Carlo Ancelotti beseffen volgens La Gazzetta dat het geen zin heeft om Younes aan zijn contract te houden als de buitenspeler écht geen zin heeft om bij Napoli aan de slag te gaan. Een directe verkoop is daarom de meest logische optie. Ancelotti is overigens nog wel van plan om in gesprek te gaan met de aanvaller. 

Voor een appel en een ei zal Younes sowieso niet vertrekken. Napoli verlangt liefst twintig miljoen euro voor de 24-jarige rechtspoot. Diverse ploegen uit de Bundesliga zouden concrete belangstelling hebben voor Younes.