'NAC is een fantastische club, maar het bod is niet toereikend geweest'

'NAC is een fantastische club, maar het bod is niet toereikend geweest'

26-06-2018 14:12
28

NAC Breda en VVV-Venlo worden het voorlopig niet eens over de transfer van Vito van Crooij. Zaakwaarnemer Santi Kolk laat in gesprek met BN DeStem dat er sprake is van een groot gat tussen vraag en aanbod. 

"Vito is klaar voor een nieuwe stap", aldus de belangenbehartiger van de 22-jarige Van Crooij. "Maar zolang hij speler is van VVV, is hij niet bezig met een vertrek. Dat wil ik benadrukt hebben, maandag is hij bij VVV gewoon begonnen met de groepstraining."

Wedden

Meer odds

"VVV heeft hem opgeleid en verdient een mooie transfersom. Als Vito weggaat, gaat hij door de voordeur weg. Vanuit mijn ervaring weet ik dat NAC een fantastische club is met een indrukwekkende aanhang. Dat vindt iedereen in Nederland. Het bod dat NAC gedaan heeft, is echter niet toereikend geweest."

"We wachten daarom af", vervolgt Kolk. "Het is afhankelijk van wat de verschillende clubs bieden. Pas als VVV akkoord is met een club, schuiven wij aan."

Eerder schreef De Limburger dat VVV ongeveer 900.000 euro verlangt voor Van Crooij. Ook PEC Zwolle heeft belangstelling voor de buitenspeler.