'Nederlandse back (23) in nadrukkelijke belangstelling Fiorentina en Bologna'

'Nederlandse back (23) in nadrukkelijke belangstelling Fiorentina en Bologna'

26-06-2018 14:56
9

Voor Djavan Anderson lonkt een fraaie transfer naar de Serie A. Voetbal International heeft vernomen dat de Nederlandse rechtsback van Bari in de belangstelling staat van onder meer Fiorentina en Bologna. 

De 23-jarige Anderson speelde in Nederland in het tweede elftal van Ajax. Via AZ en SC Cambuur belandde hij uiteindelijk in Italië. Sinds 2017 speelt Anderson daar voor Bari, een ploeg die uitkomt in de Serie B. 

VI weet dat meerdere clubs momenteel in de markt zijn voor Anderson. Bari koerst blijkbaar af op een faillissement en is daarom bereid om verschillende spelers van de hand te doen. Veel spelers hebben al maanden geen salaris ontvangen. Als Bari dinsdagmiddag nog steeds niet over de brug is gekomen met achterstallige salarissen, dan kunnen Anderson en zijn collega's transfervrij verkassen. Mogelijk houdt Bari dus geen cent over aan de verdediger. 

Fiorentina, Bologna, Hellas Verona en Torino tonen momenteel belangstelling voor Anderson. Bij Bologna zou hij teamgenoot worden van Mitchell Dijks. In Florence staat Kevin Diks - ook rechtsback - onder contract.