Ajax verliest tweede oefenwedstrijd van ploeg uit derde Bundesliga

Ajax verliest tweede oefenwedstrijd van ploeg uit derde Bundesliga

26-06-2018 15:28
132

Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. De ploeg ging onderuit tegen een ploeg uit de derde Duitse Bundesliga.

Ajax speelde in de eerste en tweede helft met compleet andere elftallen tegen Preussen Münster. In de eerste helft speelden onder meer Matthijs de Ligt (terug van vakantie), Zakaria Labyad, David Neres en Klaas-Jan Huntelaar. Ajax was de bovenliggende partij, maar kwam wel op achterstand. Halverwege stond het 1-1, voor Ajax kwam Rasmus Kristensen tot scoren.

Wedden

Meer odds

In de tweede helft stuurde coach Erik ten Hag vooral jonge spelers het veld in. In die tweede helft ging het mis voor de Amsterdammers, die de eerste oefenpot tegen VVSB afgelopen weekend met 0-7 wonnen. Preussen Münster won het duel uiteindelijk met 1-3. Ajax is momenteel op trainingskamp in Duitsland. Eerder dinsdag was er door Erik ten Hag al een vroege, korte oefensessie belegd.

Opstelling eerste helft: Van Leer, Kristensen, De Ligt, Wöber, Bakker, Eiting, Gravenberch, Labyad, Bandé, Huntelaar en Neres

Opstelling tweede helft: Lamprou, Mazraoui, Schuurs, Botman, Orejuela, Ekkelenkamp, Bijleveld, De Wit, Nunnely, Sierhuis en Kuhn