'Koster en Mathijsen maken reisje naar Spanje om aanvallers te bekijken'

'Koster en Mathijsen maken reisje naar Spanje om aanvallers te bekijken'

27-06-2018 12:37
22

Adrie Koster en Joris Mathijsen, trainer en technisch directeur van Willem II, zijn onlangs naar Spanje geweest om daar diverse spelers te scouten. Fansite Tilbo.com heeft dat vernomen. Onder meer Marc Cardona werd bekeken door het duo. 

Cardona is een 22-jarige spits van Barcelona B. Afgelopen seizoen was hij zeven keer trefzeker in de tweede divisie van Spanje. Het contract van Cardona loopt deze maand af bij Barça. Mogelijk is hij in beeld als opvolger van Fran Sol. 

Volgens Tilbo.com waren Koster en Mathijsen ook aanwezig bij de ontmoeting tussen Villareal B en Athletic Bilbao in de Copa del Rey. In het geruchtencircuit wordt gemeld dat hun aandacht met name uitging naar Dario Poveda. Dat is een 21-jarige aanvaller van Villarreal. Ook zijn contract loopt af. 

Hoewel het voorlopig stil blijft rond Sol, houdt Willem II serieus rekening met een vertrek van de topscorer. Diverse ploegen uit Mexico hebben concrete belangstelling voor de spits. Afgelopen seizoen was Sol goed voor zestien competitietreffers namens de Tricolores.