Update: Oud-Ajacied Ebecilio heeft nieuwe club te pakken en gaat snel tekenen

Update: Oud-Ajacied Ebecilio heeft nieuwe club te pakken en gaat snel tekenen

Gepubliceerd: donderdag 28 juni 2018 om 16:56do 28-06-2018 om 16:56

Oud-Ajacied Lorenzo Ebecilio lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij Rode Ster Belgrado. Zijn huidige club APOEL Nicosia heeft Ebecilio toestemming gegeven om af te reizen naar Belgrado. 

Dat laat de club weten via Twitter. Ebecilio moet in Servië nog wel de medische keuring doorstaan, maar dan staat niets een overgang meer in de weg. Rode Ster en APOEL zijn het namelijk al eens geworden over een overgang.

Ebecilio speelde in de Eredivisie eerder voor Ajax, maar zocht zijn heil uiteindelijk bij Metalurh Donetsk. In januari 2017 maakte hij de overstap van het Russische Anzji naar APOEL Nicosia uit Cyprus. Na anderhalf jaar lijkt aan dat avontuur een einde te komen. Ebecilio speelde tussendoor ook nog voor Qabala, uit Azerbeidzjan en Mordovia Saransk.

Ebecilio had in Cyprus nog een contract tot mei 2019. Over een transfersom is niets bekend. Het afgelopen seizoen kwam Ebecilio in Cyprus tot twintig competitiewedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en zes assists gaf. 

Update 16.55: De transfer van Ebecilio naar Rode Ster Belgrado is op een haar na rond. De oud-Ajacied zet binnen nu en twee uur zijn handtekening onder een contract, weet VoetbalPrimeur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws