'Younes loopt zware blessure op en ziet nieuwe transfer in rook opgaan'

'Younes loopt zware blessure op en ziet nieuwe transfer in rook opgaan'

28-06-2018 14:22
84

Het lijkt erop dat Amin Younes een zware blessure heeft opgelopen. Volgens Genoa-voorzitter Enrico Preziosi is de oud-Ajacied zelfs zeven of acht maanden uitgeschakeld.

Dat de voorzitter van Genoa met dat nieuws komt, is opvallend. Volgens Preziosi was zijn club dicht bij het aantrekken van Younes, maar dat ging uiteindelijk niet door. "Het ging om Younes, maar er bleken problemen te zijn met de contracten die al waren getekend", stelt hij tegenover Italiaanse media. "Nu heeft hij zijn pees geblesseerd en is hij zeven of acht maanden uit de roulatie."

Younes tekende in januari een contract bij Napoli en is daar vanaf 1 juli in dienst. Al snel kreeg de Duits international echter spijt en besloot hij af te zien van een overstap naar de vice-kampioen van Italië. Younes heeft echter zijn handtekening gezet en dus is de verbintenis, die per 1 juli ingaat, rechtsgeldig. Door de houding van Younes lijkt Napoli de buitenspeler te willen verkopen of verhuren. Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat Napoli wel eens twintig miljoen euro kon vangen voor een speler die nooit echt voor Napoli heeft gespeeld.

Mocht Younes inderdaad zwaargeblesseerd zijn geraakt lijkt het niet aannemelijk dat hij nog voor de start van de competitie naar een andere club zal verkassen.