Fortuna-smaakmaker neigt naar transfer: 'Soms komt een geweldige kans voorbij'

Fortuna-smaakmaker neigt naar transfer: 'Soms komt een geweldige kans voorbij'

29-06-2018 09:53
25

De toekomst van Lisandro Semedo bij Fortuna Sittard is plots onzeker. De 22-jarige aanvaller, die vorige maand een vierjarig contract tekende in Zuid-Limburg, staat in de belangstelling van een club uit het Championship.

Semedo bevestigt de concrete interesse tegenover L1, maar wil niet prijsgeven om welke club het gaat. Hij verscheen niet op de eerste training van Fortuna, maar dat had met familieomstandigheden te maken. Donderdag was hij wel van de partij. "Ik ben nog steeds speler van Fortuna Sittard", stelt Semedo. "Er is nog geen sprake van een done deal. En als het niet rond komt, blijf ik met alle plezier hier. Dat wil ik graag benadrukken. Ik vind Fortuna een geweldige club."

Wedden

Meer odds

Toch neigt de Portugese smaakmaker van de promovendus naar een transfer naar Engeland. "Ik heb weliswaar net een contract getekend bij Fortuna, maar zo werkt het in het voetbal. Dat contract heb ik getekend, omdat ik het enorm naar mijn zin heb bij Fortuna. Maar soms komt er een geweldige kans voorbij. En dit is een mooie kans."