Update: Feyenoord komt met bevestiging: oefenwedstrijd tegen Cocu

Update: Feyenoord komt met bevestiging: oefenwedstrijd tegen Cocu

29-06-2018 17:20
36

Feyenoord speelt op 21 juli een oefenduel met Fenerbahçe. Althans, dat meldt het Turkse Sporx. Beide clubs hebben nog niets bekendgemaakt.

Het Turkse medium claimt dat de wedstrijd gespeeld gaat worden op zaterdag 21 juli. Fenerbahçe, waar Phillip Cocu sinds kort aan het roer staat, is druk bezig met het plannen van zijn voorbereiding en gaat waarschijnlijk op trainingskamp naar Nederland en Oostenrijk, om zich voor te bereiden op het komende seizoen. Bij een verblijf in Nederland wil Cocu met Fenerbahçe dus oefenen tegen Feyenoord, meldt Sporx. 

Wedden

Meer odds

Meer info over de oefenwedstrijd meldt het Turkse medium niet. Als het duel daadwerkelijk gespeeld gaat worden, treft Feyenoord-spits Robin van Persie zijn oude werkgever. Van Persie maakte afgelopen winter de overstap van Fenerbahçe naar Rotterdam-Zuid. Voor de Turkse topclub speelde hij ruim twee seizoenen.

Update 17.18: Feyenoord heeft bevestigd dat er een oefenduel met Fenerbahçe gaat komen. De wedstrijd wordt inderdaad gespeeld op zaterdag 21 juli, maar niet in Nederland. Het duel wordt afgewerkt in het Şükrü Saracoğlustadion in Istanbul. Er wordt om 20.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.