AZ komt met bevestiging: Feyenoord-middenvelder tekent vierjarig contract

AZ komt met bevestiging: Feyenoord-middenvelder tekent vierjarig contract

Gepubliceerd: vrijdag 29 juni 2018 om 12:16vr 29-06-2018 om 12:16

Marko Vejinovic mag zich officieel speler van AZ noemen. De Alkmaarse club neemt de 28-jarige middenvelder definitief over van Feyenoord.

Dat bevestigen AZ en Feyenoord via de officiële kanalen. Vejinovic heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. Vorig seizoen werd de middenvelder al door AZ gehuurd van Feyenoord. Na een veelbelovend begin, met vier assists in zeven wedstrijden, liep Vejinovic een zware knieblessure op.

Inmiddels staat Vejinovic weer op het veld. Hij zit in de laatste fase van zijn revalidatie en zal naar verwachting snel zijn rentree maken. De transfer komt volgens Vejinovic op een goed moment. "Ik ben hier heel blij mee", reageert hij. "Een fantastische club waar ik het afgelopen seizoen ontzettend naar mijn zin heb gehad."

Max Huiberts, directeur voetbalzaken in Alkmaar, is dolblij met de komst van Vejinovic. "We kregen de kans om Marko definitief over te nemen en daar hoefden wij niet lang over na te denken. Hij is een speler met extra kwaliteiten. Tijdens zijn blessure heeft hij laten zien dat hij enorm gedreven is, nog heel erg die bewijsdrang heeft en dat hij thuis hoort op dit niveau."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws