Labyad looft 'op en top professional': 'Ajax heeft zulke types nodig'

Labyad looft 'op en top professional': 'Ajax heeft zulke types nodig'

29-06-2018 18:23
23

Zakaria Labyad weet wat hij met Dusan Tadic kan verwachten. De 25-jarige aanwinst van Ajax heeft regelmatig tegenover de Serviër gestaan.

"Ik heb vaak tegen hem gespeeld en hem ook vaak zien spelen", vertelt Labyad in een interview met Ajax Life. "Hij is een goede voetballer, op en top professional. Hij traint altijd keihard en wil er iedere training het maximale uithalen. Ik denk dat Ajax ook zulke types nodig heeft om de jonge jongens daarin mee te nemen, zodat het niveau omhoog gaat. Ik verwacht ook dat dit gaat gebeuren."

Wedden

Meer odds

Labyad is tevreden over de kwaliteit van het Ajax-elftal, maar plaatst een kleine kanttekening. "Er loopt heel veel talent rond. Balvaardige en technische spelers, maar nog steeds heel jong."

"Ik merk wel dat er veel voetbalintelligentie in de groep zit. Ik hoop dat ze zich ontwikkelen naar het eerste elftal en dat ze een voorbeeld nemen aan de spelers die nu in het eerste elftal op hun positie spelen. Dat ze daarvan kunnen en ook wíllen leren, want daar moet je als talent wel voor openstaan."