Update: 'Vloet stapt op het vliegtuig voor afronden transfer naar promovendus'

Update: 'Vloet stapt op het vliegtuig voor afronden transfer naar promovendus'

18-07-2018 17:05
39

NAC Breda lijkt afscheid te gaan nemen van Rai Vloet en James Horsfield. Die twee speler ontbraken zaterdag bij de eerste training van de Bredanaars. Luca Ilic was wél aanwezig. 

Dat meldt BN De Stem. Volgens de krant heeft NAC Ilic bijna binnen. De speler staat onder contract bij Manchester City en is bijna rond met de club. Zodoende was hij aanwezig bij de eerste training van NAC. Opvallender was echter de afwezigheid van Vloet en Horsfield.

Volgens BN De Stem zit Horsfield in Engeland, waar hij stage loopt bij een nog onbekende club. Ook Vloet bevindt zich in het buitenland. Hij zou met een club in gesprek zijn over een transfer. Om welke club het gaat is niet bekend. Horsfield kwam vorig jaar over van Manchester City en heeft in Breda nog een contract tot medio 2020. Ook Vloet staat nog tot 2020 onder contract.

Update 2/7 23.59: Vloet lijkt op weg naar de Serie A. In Italië wordt door Gianluca Di Marzio gemeld dat de middenvelder op de radar staat van Frosinone, een club uit de Italiaanse tweede divisie. Di Marzio schrijft dat NAC momenteel onderhandelt met de club. 

Update 18/7 17.05: Frosinone is dichtbij het aantrekken van Vloet. Volgens Sky Sports Italy is de voormalig PSV'er onderweg naar Italië om de onderhandelingen met Frosinone af te ronden. De club promoveerde in de slotfase van het afgelopen seizoen naar de Serie A.