De Graafschap sluit verloren zoon in de armen: Keuze was niet zo moeilijk

De Graafschap sluit verloren zoon in de armen: "Keuze was niet zo moeilijk"

01-07-2018 08:32
48

Hij werd gelinkt aan NEC én aan een ploeg uit de Serie B, maar Ted van de Pavert speelt komend seizoen 'gewoon' weer op het oude nest. Zaterdag werd bekend dat de verdediger terugkeert bij zijn oude liefde De Graafschap. Met De Superboeren gaat Van de Pavert de Eredivisie in. 

"Het geeft een goed gevoel om weer terug te zijn. De Graafschap blijft altijd in je hart, dus de keuze was niet zo moeilijk", aldus de 26-jarige stopper op de website van zijn werkgever. "Zeker nu wij weer op het hoogste niveau uitkomen, kijk ik uit naar die unieke sfeer op De Vijverberg. Wij gaan samen alles geven om er een mooi seizoen van te maken."

Manager voetbalzaken Peter Hofstede is blij met de terugkeer van Van de Pavert naar De Vijverberg. "Met de komst van Ted halen we een lange en kopsterke centrale verdediger in huis die ook de nodige ervaring in de eredivisie heeft. Hij kent de club door en door en wij weten wat we aan Ted hebben. We zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen, want er lagen meer kapers op de kust."

De Graafschap heeft nu negen nieuwelingen vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Eerder maakten onder meer Hidde Jurjus (gehuurd van PSV), Stef Nijland (PEC Zwolle) en Jordy Thomassen (Helmond Sport) de overstap naar Doetinchem.