'Het waren alleen maar geruchten. Ik denk nu niet aan een vertrek bij Ajax'

'Het waren alleen maar geruchten. Ik denk nu niet aan een vertrek bij Ajax'

01-07-2018 11:44
101

David Neres is deze zomer niet van plan om aan te sturen op een transfer. De Braziliaanse aanvaller van Ajax wil eerst een prijs winnen met de club.

Volgens Nederlandse en buitenlandse media stond Neres afgelopen winter in de belangstelling van een Duitse club. Vermoedelijk ging het om Borussia Dortmund. "Nee, er was niks concreets. Het waren alleen maar geruchten", zegt Neres tegen AT5. "Ik wil me nog ontwikkelen en het liefst in dit shirt een titel winnen. Ik denk nu niet aan een vertrek bij Ajax."

Ajax betaalde anderhalf jaar geleden miljoenen euro's voor Neres. "Ik heb een grote stap gemaakt in mijn leven. Ik weet dat het een grote stap was, maar hier stopt het niet. Ik kan nog van meer waarde zijn en heb ook nog geen titels gewonnen."

Over Justin Kluivert, die Ajax onlangs inruilde voor AS Roma: "Het is een goede speler, nog heel jong. Ik weet dat hij dit jaar veel beter kan worden. Het is een groot verlies, maar we hebben andere goede spelers. We gaan hem missen, maar het is niet anders."