De Boer voorspelt 'einde van tijdperk': We moeten een grote buiging maken

De Boer voorspelt 'einde van tijdperk': "We moeten een grote buiging maken"

01-07-2018 12:53
98

Ronald de Boer vindt het niet meer dan logisch dat het WK er voor Argentinië inmiddels op zit. De analist van FOX Sports vond de ploeg van bondscoach Jorge Sampaoli onthutsend zwak voor de dag komen in Rusland. 

Zaterdag werd de Zuid-Amerikaanse grootmacht door Frankrijk verslagen in de achtste finale: 4-3. "Argentinië was gewoon dramatisch. Er is al veel gezegd over die ploeg en bondscoach Sampaoli., maar puur kijkend naar Messi had ik hem heel graag aan de rechterkant zien spelen", vertelt De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad

"Zijn dribbels zijn namelijk nog geniaal. Nu kwam hij steeds in het midden van het veld aan de bal, ver van het doel. Het liep voor geen meter bij die ploeg en dan gaat het gesjok van Messi ook opvallen."

Einde tijdperk
De Boer denkt dat Messi (31) nu écht over zijn hoogtepunt heen is. "Ik betwijfel of hij zich nog kan opladen voor nóg een jaar extreem goed spelen bij FC Barcelona. Hij zal zijn wedstrijden spelen waarin hij uitblinkt, maar het zal spaarzamer worden. Het einde van een tijdperk is in zicht, maar we moeten een grote buiging maken."