Update: 'NAC bereikt akkoord met Denen en raakt doelman kwijt'

Update: 'NAC bereikt akkoord met Denen en raakt doelman kwijt'

01-07-2018 20:01
27

Nigel Bertrams neemt na één seizoen afscheid van NAC Breda. Zaterdag ontbrak de doelman op de eerste training van de Brabantse eredivisionist; volgens BN DeStem is Bertrams onderweg naar Denemarken. 

Het regionale dagblad weet dat NAC en FC Nordsjaelland sinds een aantal dagen in onderhandeling zijn over de 25-jarige sluitpost. De gesprekken verlopen vlot en waarschijnlijk wordt de transfer van Bertrams zondagavond al afgerond. 

Wedden

Meer odds

Een jaar geleden werd de doelman transfervrij overgenomen van rivaal Willem II. Zijn contract in Breda loopt nog door tot de zomer van 2019. Technisch directeur Hans Smulders was volgens BN DeStem van plan om Bertrams te bombarderen tot eerste doelman. Die plannen zijn nu gewijzigd. 

Vanwege het aanstaande afscheid van Bertrams moet NAC op zoek naar een nieuwe keeper. Jorn Brondeel is een belangrijke kandidaat. De zaakwaarnemer van Brondeel liet zaterdag weten dat NAC zich bij FC Twente heeft gemeld voor de Belgische doelman.

Update 20.01: NAC is eruit met de Denen, meldt BN DeStem zondagavond. De doelman lijkt maandag al bij de selectie van Nordsjaelland aan te sluiten. NAC ontvangt een transfersom voor Bertrams, maar zal die gebruiken om een nieuwe doelman, waarschijnlijk oude bekende Brondeel, aan te trekken.