Spits meldt zich voor tweede week op rij ziek na spuugincident: Is aan de club

Spits meldt zich voor tweede week op rij ziek na spuugincident: "Is aan de club"

Gepubliceerd: maandag 2 juli 2018 om 20:28ma 02-07-2018 om 20:28

Het komt waarschijnlijk niet meer goed tussen FC Dordrecht en Robert Mutzers. De spits heeft zich voor de tweede week op rij ziekgemeld.

Dat meldt RTV Rijnmond. Mutzers werd eind april uit de selectie gezet na een spuugincident tijdens het duel met NEC (3-3). Mutzers werd nog voor de rust gewisseld en spuugde vervolgens richting zijn trainer Gérard de Nooijer. Dordrecht accepteerde het gedrag niet en deelde een disciplinaire straf uit aan Mutzers.

Het huwelijk lijkt inmiddels gebroken, want Mutzers schittert nu voor de tweede week op rij door afwezigheid. Vorige week meldde hij zich ziek en heeft dat nu wederom gedaan. "Dat is aan de club. Ik heb dat ook tegen de club gezegd, dus als trainer ga ik daar geen uitspraken over doen", zegt De Nooijer tegen RTV Rijnmond als hem gevraagd wordt naar de situatie.

De Nooijer is niet van plan om er ook maar iets over te zeggen. "Dan worden mijn uitspraken weer op een weegschaal gelegd, dus dat ga ik niet doen. Of het nog goed komt? Blijkbaar niet, want anders had hij hier gestaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws