Update: Ajax maakt transfer Tadic officieel: contract voor vier seizoenen

Update: Ajax maakt transfer Tadic officieel: contract voor vier seizoenen

03-07-2018 11:22
118

Dusan Tadic bracht maandag een 'geheim' bezoek aan De Toekomst. Voordat de Serviër op vakantie gaat na een lang en slopend seizoen, inclusief een WK, werd hij medisch gekeurd in Amsterdam.

Dat meldt De Telegraaf. Tadic verscheen maandag voor het eerst op De Toekomst, waar hij werd voorgesteld aan de technische staf. Alfred Schreuder en Henk Veldmate kende hij al van zijn periodes bij FC Twente en FC Groningen. De Telegraaf verwacht dat dinsdag het officiële tekenmoment plaatsvindt, nadat de resultaten van de medische keuring binnen zijn. Ajax kondigde de komst van Tadic via de officiële kanalen al aan.

Daarna gaat Tadic met zijn gezin op een (korte) vakantie. Het is de bedoeling dat de Serviër op 25 juli beschikbaar is, als Ajax het in de tweede voorronde van de Champions League opneemt tegen Sturm Graz. Het was de bedoeling dat Tadic direct na het WK op vakantie zou gaan, maar zowel club als speler koos ervoor om eerst alles in orde te maken en de medische keuring te ondergaan.

Update 03/07: De transfer van Dusan Tadic is nu echt officieel. Ajax meldt in een persbericht dat de transfer is afgerond. De middenvelder komt over van Southampton en tekende een contract van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2022.

Tadic werd op 20 november 1988 geboren in Bačka Topola, Joegoslavië.