Flinke domper voor Lamprou bij Ajax: Helaas niet dit seizoen

Flinke domper voor Lamprou bij Ajax: "Helaas niet dit seizoen"

03-07-2018 15:22
63

Kostas Lamprou kan zich niet voorstellen dat hij de enige felle Ajax-speler op het veld is. De 26-jarige Griekse doelman houdt zijn collega's scherp door zo nu en dan behoorlijk fel te reageren op het trainingsveld.

"Ik ben gewoon zo. Of je gaat volle bak of je doet niet mee", zegt Lamprou tegen Ajax TV. "Er zijn bepaalde dagen waarin je iets minder kan doen, maar over het algemeen wil je gewoon winnen. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben."

Het is de vraag hoeveel speelminuten Lamprou komend seizoen gaat maken. Bij Ajax 1 is hij de derde doelman en bij Jong Ajax mag hij niet meer spelen. Dat heeft te maken met het feit dat er in beloftenelftallen geen spelers meer mogen spelen die ouder zijn dan 23 jaar. "Helaas mag ik niet meer spelen in de Keuken Kampioen Divisie."

"Bij Jong kun je ritme opdoen en je wedstrijden spelen, maar helaas niet dit seizoen. We zullen zien. Ik ben geduldig en doe er iedere dag alles aan om topfit te zijn en m'n collega's te helpen om te presteren voor de club."