'Feyenoord moet eerst spelers verkopen; Janmaat ziet terugkeer zitten'

'Feyenoord moet eerst spelers verkopen; Janmaat ziet terugkeer zitten'

04-07-2018 07:19
97

Ook het Algemeen Dagblad maakt melding van de interesse van Feyenoord in Daryl Janmaat. De rechtsback van Watford zou zelfs open staan voor een terugkeer naar Nederland.

Janmaat verliet Feyenoord in 2014 voor de Premier League. Het AD meldt op basis van 'ingewijden' dat hij het nu zelf een ideaal moment vindt om terug te keren naar de Eredivisie. Janmaat heeft nog een contract tot 2020 bij The Hornets en daardoor zal technisch directeur Martin van Geel met een afkoopsom over de brug moeten komen.

Dat is een horde die Van Geel moet nemen. Het AD meldt dat Feyenoord 'in principe' eerst spelers moet verkopen voor er een nieuwe aankoop naar Rotterdam-Zuid kan komen. Er moet eerst voldoende geld vrijgemaakt worden. Karim El Ahmadi lijkt de eerste Feyenoorder die deze zomer vertrekt, maar voor hem zal Feyenoord weinig geld krijgen. De aanvoerder is volgens de berichten op weg naar Al-Ittihad, een club uit Saudi-Arabië.

Voetbal International meldde dinsdag als eerste het nieuws rond Feyenoord en Janmaat. De Rotterdammers zien in de ervaren verdediger de ideale rechtsback.

Lees ookVI: Feyenoord komt in zoektocht naar nieuwe rechtsback bij Janmaat uit