Nieuws uit Roemenië: 25-jarige linkspoot in verband gebracht met transfer naar PSV

Nieuws uit Roemenië: 25-jarige linkspoot in verband gebracht met transfer naar PSV

Gepubliceerd: donderdag 5 juli 2018 om 20:20do 05-07-2018 om 20:20

PSV lijkt een Roemeense versterking op het oog te hebben. Volgens het medium Pro Sport hebben de Eindhovenaren interesse in Nicusor Bancu, een 25-jarige middenvelder van Universitatea Craiova.

Pro Sport beroept zich op uitlatingen van Sorin Cartu, een voormalig Roemeens international die bovendien een verleden heeft als trainer van Universitatea Craiova. Cartu hoopt dat de club mee wil werken aan een transfer van Bancu. "Het zou erg oneerlijk zijn als ze Nicusor deze transfer, en het salaris dat hij bij PSV zou kunnen verdienen, door de neus boren. Hij is twee jaar geleden zwaar geblesseerd geraakt, maar heeft er sindsdien alles aan gedaan om terug te komen. Ik denk dat iedereen er begrip voor zou hebben als hij weg zou gaan uit Roemenië."

Bancu heeft bij zijn huidige club nog een contract tot de zomer van 2020 en zijn marktwaarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro. De linkspoot speelde afgelopen seizoen veertig officiële wedstrijden voor Universitatea en werkte bovendien zijn eerste drie interlands namens de Roemeense nationale ploeg af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws