Utrecht overweegt transferstunt te herhalen: Zou zo'n buitenkansje kunnen zijn

Utrecht overweegt transferstunt te herhalen: "Zou zo'n buitenkansje kunnen zijn"

05-07-2018 22:55
27

FC Utrecht overweegt opnieuw een poging te wagen voor Jean-Christophe Bahebeck, zo meldt Voetbal International. Afgelopen seizoen werd de Franse spits gehuurd van Paris Saint-Germain, maar door een zware blessure werd het niet waarop men gehoopt had. 

Eind oktober van het afgelopen jaar raakte Bahebeck zwaar geblesseerd aan zijn achilles, waardoor hij niet meer in actie kon komen voor de Utrechtse club. De 25-jarige spits kwam tot zes competitiewedstrijden, waarin hij drie keer wist te scoren. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen sluit Bahebeck dus gewoon weer aan bij PSG. 

Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken van de club uit de Domstad, sluit niet uit dat FC Utrecht opnieuw een poging gaat wgen voor Bahebeck. "Als we het hebben over buitenkansjes, dan zou Bahebeck zo'n buitenkansje kunnen zijn. Maar het feit is dat hij nu niet hier is. Het is een complexe situatie. Op dit moment is het niet aan de orde, al weet je nooit hoe het in een transferperiode kan lopen", aldus Zuidam in gesprek met VI