'Update: Vitesse heeft negende aanwinst bijna binnen en huurt ervaren doelman'

'Update: Vitesse heeft negende aanwinst bijna binnen en huurt ervaren doelman'

06-07-2018 09:00
116

Vitesse heeft serieuze hoop de selectie te kunnen versterken met Eduardo Carvalho. De reservedoelman van Chelsea moet komend seizoen onder de Arnhemse lat plaatsnemen.

Bronnen rondom Chelsea melden aan Omroep Gelderland dat een verhuurperiode bij Vitesse tot de opties behoort voor Eduardo. De 35-jarige doelman heeft door stevige concurrentie weinig uitzicht op speelminuten bij de Londense topclub. Eduardo staat sinds 2016 onder contract bij Chelsea. Sinds zijn debuut in 2009 kwam hij maar liefst 36 keer in actie voor de nationale ploeg van Portugal. 

Mocht Eduardo daadwerkelijk naar Arnhem komen, dan is hij bepaald niet de eerste. Vitesse versterkte zich deze zomer al met acht (!) spelers. Danilho Doekhi en Hilary Gong voegden zich deze week al bij Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou, Max Clark, Jake Clarke-Salter en Matus Bero. De nummer zes van de Eredivisie en winnaar van de play-offs strijdt deze zomer om een plek in de Europa League-groepsfase.

Update 06/07: Volgens De Gelderlander heeft Vitesse doelman Eduardo Carvalho bijna binnen. De Arnhemmers hoeven alleen het papierwerk nog in orde te maken en dan staat niets de komst van de ervaren goalie meer in de weg. Eduardo wordt geleend van Chelsea.